Forumregler


 • Administratorer

  Følgende er de gjeldende regler for vårt forum. Vennligst ikke ta i bruk vårt forum uten å ha lest og akseptert de respektive regelsettene. Forumreglene kan endre seg med tiden, og det anbefales derfor at man leser denne tråden med jevne mellomrom.

  Forumregler

  1. Vi gjør oppmerksom på at vi ikke er ansvarlig for innlegg som er postet. Vi står ikke inne for det som hver enkelt bruker skriver av f.eks meninger og tips disse måtte komme med. Innleggene reflekterer meningene til trådstarter og ikke nødvendigvis til eierne av dette forumet.

  2. Det er ikke lov til å poste innlegg som provoserer eller er støtende. Med dette mener vi innhold som er rasistisk, pornografisk, hatsk, kjønnsdiskriminerende, uthengende, truende, obskøn, ondsinnet, løgner, som trenger inn på en annen persons privatliv, eller på annen måte bryter norsk lov.

  3. Hvis man finner en nyhetssak på en nettavis eller andre steder man ønsker å linke til, skal man kopiere og legge ved linken til saken og en kommentar til hvorfor man poster tråden.

  4. Ikke legg ut samme tråd flere ganger. Prøv å sjekke om andre har starta en tråd som peker til samme lenke slik at ikke du også gjør det.

  5. Brukere av dette forumet skal ikke kopiere sitater fra andre brukere her, og gjengi dem andre steder som grunnlag for angrep eller diskusjon mot opphavspersonen, uten å ha spurt og fått godkjenning fra denne.

  6. Innlegg som blir vurdert å være til skade for trådstarter selv, eller utgjør angrep på tredjeperson, blir slettet, og kan ved gjentatte hendelser føre til utestenging.

  7. "Trolling" godtas ikke på forumet. Hvis noen driver på slik, og på denne måten også påfører moderatorer unødvendig arbeid, kan dette føre til utestenging fra forumet.

  8. Angrep på, eller motarbeiding av forumet, uansett hvor slikt foregår, kan føre til utestenging fra forumet.

  9. Brukere på dette forumet kan om ønskelig bruker et alias og ikke sitt virkelige navn, det bes om forståelse for dette da temaet rundt forumet kan være et sårt tema for noen. Alle moderatorer må bruke sitt virkelige navn.

  10. Bruk rediger funksjonen for å legge til mer tekst på en kommentar du nylig har postet i stedet for å poste flere kommentarer etter hverandre.

  Moderatorer

  Moderatorer er personer som har til oppgave å se til at alt går rett for seg på forumet. Oppgavene til moderatorene er å opprettholde orden og sørge for at brukere av forumet følger forumets gjellende regler. Moderatorer har mulighet til å gripe inn der forumets regler blir brutt. Moderatorer vil i noen tilfeller se seg nødt til å sanksjonere mot brukere ved å suspendere deres tilgang på forumet i en viss periode. Forsøk på å omgå dette vil medføre strengere reaksjoner.
  Klage på handlinger gjort av forumets moderatorer skal gjøres på en saklig og høflig måte, enten via privat melding eller mail. Alle saklige klager blir vurdert.
  Hvis du blir støtt av innholdet i en tråd så oppfordrer vi deg om å varsle om dette til moderatorene. Moderatorene har muligheten til å fjerne innlegg, hvis vi mener at dette er nødvendig.


Låst
 

Formål og retningslinjer

Detaljert beskrivelse kommer her...